LIONSCLUB ROSMALEN

Lionsclub Rosmalen, die tekent voor de organisatie van het bouwfestijn, is een in 2000 opgerichte serviceclub. De 16 mannelijke leden, wonend of werkend in Rosmalen, stellen zich ten doel om in een vriendschappelijke en gezellige sfeer maatschappelijke doelen te dienen. Dit gebeurt door zowel fundraising-activiteiten te organiseren als gemeenschappelijk de handen uit de mouwen te steken.

In het verleden heeft Lionsclub Rosmalen zich ingezet voor de lokale gemeenschap door bijvoorbeeld mee te helpen bij de winterschoonmaak bij speeltuin ‘t Kwekkeltje’. De tweejaarlijkse Meierij Classic Rally is een ander traditioneel evenement, waarmee Lionsclub Rosmalen fondsen werft voor verschillende goede doelen, o.a het Liliane fonds, de Wensambulance, Stichting Leergeld en nog een aantal lokale en landelijk opererende organisaties. Met de opbrengsten van de voorgaande “KinderenBouwenvoorKinderen” edities zijn mooie bijdragen geleverd aan ‘Manege De Binckhorst’, ‘Stichting TIM’, ‘Scouting Rosmalen’, ‘Stichting Dream4Kids’, ‘Speeltuin 't Kwekkeltje’ en ‘SJV Rosmalen’.

Uitreiking cheques 2018
Uitreiking cheques 2018

Uitreiking cheques 2017
Uitreiking cheques 2017

Uitreiking cheques 2016
Uitreiking cheques 2016

Koop nu je tickets

Om zeker te zijn van entreetickets koop je ze hier in de webshop.

Houd er rekening mee dat we werken met een maximum aantal bezoekers per dag. Het kan gebeuren dat je aan de kassa geen tickets meer kunt kopen. Online is een ticket voordeliger, dus wacht niet te lang!

Direct tickets bestellen

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.