Logo Lionsclub RosmalenAlle inkomsten van het bouwfestijn “Kinderen Bouwen Voor Kinderen” gaan naar goede doelen waarin kinderen de hoofdrol spelen. Hierbij wordt een strikt anti-strijkstokbeleid gevoerd.
Ieder jaar kiest Lionsclub Rosmalen nieuwe Rosmalense goede doelen. In 2018 worden alle opbrengsten van het evenement geschonken aan twee Rosmalense stichtingen:

 

Logo Speeltuin 't Kwekkeltje Speeltuin ‘t Kwekkeltje
De speeltuin is sinds de opening in 1993 iedere dag gratis toegankelijk van 1 april tot 1 november voor kinderen die graag buitenspelen. Op het speelterrein staan meer dan 50 grote en kleine speeltoestellen. Vrijwilligers zorgen dat de speeltuin een veilige omgeving is en blijft, met name voor minderjarigen en mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De stichting is een particulier initiatief en ontleent zijn bestaansrecht aan sponsorgelden.
Logo SJV Stichting SJV
In 1974 is Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten (SJV) gestart, inmiddels een begrip in Rosmalen. SJV laat kinderen van de basisscholen uit Rosmalen kennis maken met diverse activiteiten op het gebied van beweging en creativiteit. SJV organiseert spectaculaire activiteiten die grote aantallen deelnemers trekken. Het succes is te danken aan de grote inzet van veel vrijwilligers en beschikbaar gestelde sponsorgelden.

Koop nu je tickets

Om zeker te zijn van entreetickets koop je ze hier in de webshop.

Houd er rekening mee dat we werken met een maximum aantal bezoekers per dag. Het kan gebeuren dat je aan de kassa geen tickets meer kunt kopen. Online is een ticket voordeliger, dus wacht niet te lang!

Direct tickets bestellen